Så jobbar vi

Så gör vi våra trycksaker

På samma sätt som vår tryckteknik och vårt papper håller högsta kvalitet så har även vårt sätt att arbeta och framställa trycksaker fått en kvalitetsstämpel. Den består i nöjda kunder, som anlitar oss gång på gång och köper våra trycksaker år efter år...

Vi på Östertälje Tryckeri arbetar tätt ihop och vet vad som pågår i varje produktion av trycksaker. Du har endast en kontaktperson projektet igenom, vilket gör det enkelt för dig när en fråga dyker upp, och kan kännas tryggt eftersom din kontaktperson vet allt om uppdragets status och hur trycksakerna ska vara utformade.


Dina broschyrer, foldrar eller kampanjer är i goda händer

Valfrihet ända fram till dörren ger dig som kund större möjlighet att kontrollera varje kampanj av foldrar, broschyrer och annat från början till slut på ett både enkelt och ekonomiskt sätt, samtidigt som du endast har en kontaktperson hela vägen.

Allt för butiken

Vi på Östertälje Tryckeri tar hand om produktionen av samtliga trycksaker till kampanjer, till exempel broschyrer och affischer, och är ett av få svenska tryckerier som kan erbjuda en helhetslösning med foldrar, flaggspel, skyltar, broschyrer, med mera.

Vi sköter även efterbehandling såsom pack och distribution av dina broschyrer, med mera, på det sätt du önskar, till exempel enskild packning eller olika speciallösningar. Du kan välja att få allt packat och distribuerat till en adress eller valfritt antal olika.

Offset

Här går det med en väldig fart, offsetpressens kapacitet är hela 15 000 ark per timme. Offset är alltså det som gäller vid större upplagor.

Våra tryckpressar kan trycka med 1 - 8 färger samtidigt och dom är självklart optimerade efter den senaste europeiska ISO-standarden.

Digitaltryck

Vår digitalpress klarar nästan vad som helst. Visitkort, DR, affischer, flyers, skyltar, broschyrer, tidningar, förpackningar, etiketter m m.

Signifikant är att allt går mycket snabbt, handlar om små upplagor och att du får en väldigt hög tryckkvalitet för små pengar.

Variabeltryck
Innebär olika tryck till olika kundgrupper, till och med helt personifierade eller individuella tryck till varje mottagare, med olika bilder, texter, nummer, koder och så vidare. Så pass riktad marknadsföring till ett lågt pris, är inte möjligt med offsettryck.


Efterbearbetning

I huset har vi en klammermaskin som klarar att slå och skära fyra inlagor åt gången plus omslagstillägg för färdiga format från A3 ner till A6-format.

I vår skärlinje hanteras och skärs alla upplagor som ska vidare till falsning/vikning i någon av våra fyra falsar. Vi ställer enkelt om mellan olika varianter, från parallell-, dragspels-, rull- och kors- till postfalsning, från A1 ner till A6.

I våra tre Cylindrar stansar vi allt från små vippor till stora skyltar, mappar och förpackningar. Vi har även en planstans som tar hand om jobben som går på lite tjockare kartong.

Distribution

Vi är vana att kuvertera, specialpacka, sköta komplicerade kampanjdistributioner, hitta smarta lösningar för kostnadsminimerad distribution, vika och packa småupplagor av ställ och hyllvippor manuellt, lagerhålla färdiga trycksaker för avrop, samordna leveranser och distributioner med all världens stora fraktbolag. Finns det något vi inte klarar, så har vi kontakter som gör det. Och de är lika snabba som vi är.