Webbutik

Alltid öppet och enkelt att använda

Vår web baserade tryckbeställningstjänst "ÖT Web-to-Print" låser den grafiska profilen, och överlåter enkla beställningar till dina medarbetare? Eller vill du t o m att dina kunder ska kunna beställa sina trycksaker dygnet runt, även när du har gått hem för dagen?

Vår tjänst är öppen 24 timmar om dyngnet, alla dagar i veckan. Den går att använda på alla tänkbara operativsystem, på datorn eller i mobilen. Med endast ett par enkla klick kan du eller din kund få priset direkt i sin webläsare.

Vi anpassar er sida så att endast de produkter som ni har användning för finns på sidan. Allt annat kastar vi bort! Skulle ni nu helt plötsligt få behov av nya produkter eller tjänster, så kan vi naturligtvis även lägga in dom på sidan.

En till sak - paketlösningar är ofta bekväma men verkligheten ser inte alltid ut som ett paket - en av våra styrkor är att vi anpassar oss efter din verklighet.

Beställ allt från böcker till muggar!

Vi kan koppla ihop allt och alla som ni behöver för hela er produktion. Så nu kan ni kasta ut alla era andra beställningsportaler genom fönstret!
Det vi inte kan producera kan vi koppla in en leverantör som fixar, men med samma portal.

Om du vill testa vår tryckbeställningstjänst innan du beställer en egen kan du logga in med demo@otwebtoprint.se
och lösenordet är demodemo


Vill du använda mail kan vi ta emot filer upp till 15 Mb.
Behöver du skicka ännu större filer, använd www.wetransfer.com då kan du skicka upp till 10 Gb.
Ett annat bra alternativ är att "sprenda" filen www.sprend.com.

Eller varför inte lägga materialet på en "sticka" (USB-minne) och kom hit,
passa på ta en fika med oss. Det tycker vi är trevligt.